A Hammer cég

A Hammer filozófiája

HAMMER – osztrák megbízhatóság, stabilitás és funkcionalitás

A Hammer 1997 óta gyárt kiváló minőségű, ám mégis elérhető árú famegmunkáló gépeket a kisebb műhelyek számára. A kimondottan ennek a vevőkörnek tervezett modelleket basic, winner és perform felszereltségi változatban gyártják, annak érdekében, hogy optimális áron kínálhassanak megoldást a különböző követelményekre, kihívásokra. A Hammernél a szenvedélyes famegmunkálótól kezdve, egészen az igényes faipari felhasználóig mindenki megtalálja a saját megbízható gépét, a precíz famegmunkáláshoz.

Hammer portré

A Hammer faipari gépeket legelőszőr 1997-ben Innsbruckban az őszi vásáron mutatták be a nagyközönségnek. A gyártási tapasztalat tökéletesre csiszolta a termék műszaki megoldásait. A kategóriájában egyedülálló gépkoncepció és a kiérlelt technika érvényesül a Hammer első osztályú minőségében. Ám mégis megfizethető marad az ára és költségráfordítás tekintetében állják a versenyt a távolkeletről származó olcsó termékekkel szemben.

Az idők során az osztrák gépgyár palettája 20 modellé terebéjesedett. Gyalugépek, körfűrészgépek, lapszabászok, marógépek, fúrógépek, körfűrész-marógépek és 5 műveletes kombinált gépek szélesítik a választékot. Ezek mindegyekét számos olyan felszereltséggel, opcióval lehet ellátni, ami gazdagítja a gépnek a kialakítását. Az előzőekben fölsorolt modellekkel és azok opciós felszereltségével reagált a Hammer a modern famegmunkálás folyamatosan növekedő igényeire.

Miért a Hammert?

A Hammerral együtt Ön olyan terjedelmes árucsomagot kap majd, ami az extráknak rendkívüli széleskörű, kivételesen gazdag felszereltségét tartalmazza. Továbbá olyan szolgáltatásokat foglal még magában, melyeknek nincsen versenytársuk sem.

 • Hozzáértő tanácsadás:
  Szakszerű tanácsadás és gondos törődés, patronálás már az első perctől kezdődően.
 • A megmunkálás minősége:
  A modern gyártási technológia és a maximálisan szigorú gyártási szabványok együttesen garantálják a legjobb minőségű gépgyártást.
 • Top-Service:
  A kvalifikált vevőszolgálati munkatársaink és a szakképzett szervíztechnikusaink folyamatosan képesek biztosítani azt, hogy az Ön Hammer gépe üzemképes legyen.
 • Minőség, rizikó nélkül.
  Évekig értékállóak azok a gyártótól származó eredeti alkatrészek, amelyeket a legjobb áron kínálunk. A tartalék alkatrészeket még hosszú ideig leszünk képesek au Ön rendelkezésére bocsájtani.
 • Egyszerű, gyors és garantáltan a legjobb áron az online shopban:
  Napi 24 órában, a hét minden napján, mindig aktuálisan.
 • Raktár & logisztika - azonnal szállítható:
  A gyors rendelkezésre állás révén és a zökkenőmentes pótalkatrész ellátás jóvoltából termelékenységet, produktivitást bizrtosítunk az Ön számára .