Feature#1

Jól felszerelt és flexibilis szalagfűrészgépet keres? Akkor az N 3800 a helyes választás!

Magas teljesítmény. Alacsony árak.

A standard kialakítás magában foglalja az alsó- és felső szalagfűrészlap vezetést, a szalagfűrészlap-feszítés kijelzőjét, a dönthető gépasztalt és számos további elemet. Mindezt kedvező áron!

... amiért most egy HAMMER mellett kell döntenie:

 • Szenzációs ár-teljesítmény arány
 • Biztonságos döntés, megbízhatóság sok-sok évre előre
 • Kiemelkedő technika
 • Masszív szürkeöntvény asztalok és gépegységek
 • Már az alapváltozatokat is kiváló minőségű megoldások és a részleteiben is páratlan műszaki eredmények jellemzik
 • TOP minőségben munkálja meg a gyár a gépeket, szigorú minőségi előírásokat követve
 • Különlegesen felhasználóbarát
 • Klasszikus design
 • Minőség és pontosság Ausztriából
 • Kompakt funkcionalitás
 • Külön kívánságra, mobil is lehet
 • csekély helyigény
 • Gyorsan át lehet állni egyik műveletről a másikra

Van-e még kérdése? Kérjük, a kapcsolattartás végett töltse ki a kérdőívet és igyekszünk a legrövidebb időn belül jelentkezni.

X-Life®, kerámia szalagfűrészlap vezető

A kerámiavezetők kiváló vágási eredményeket és maximális lapstabilitást garantálnak. Ez a négy darab, közvetlenül a fűrészlapnál elhelyezkedő kerámia vezetőblokknak és a szintén kerámiából készült hátsó görgőknek köszönhető. A sima felület csak alacsony zajképződést okoz és lényegesen kisebb a súrlódási ellenállás. A csökkentett súrlódással és az alacsony hőfejlődéssel a kerámiavezető a hagyományos görgővezetőkkel összehasonlítva szinte korlátlan kopásmentességet biztosít és különlegesen hosszú éltartamokat tesz lehetővé úgy, hogy nem csökken a vágás kiváló minősége. Az X-Life® kerámia vezetők kizárólag a Hammer- ill. Felder típusú szalagfűrészek lapjainak a vezetésére lettek kifejlesztve. Ezeket a vezetőket utólag is bármikor föl lehet szerelni. Ezzekkel az eszközökkel a gépet utólag is ki lehet egészíteni.

Szalagfűrész-lapvezető

A Hammer szalagfűrészek alsó- valamint felső szalagvezetéssel is rendelkeznek. Finom beállítással bírnak mind az oldalsó, mind a hátsó támasztó görgők. Továbbá beállító csavarral lehet a rögzíteni.

Nagy a vágásnak a magassága

Az éppen szükséges vágási magasságot fokozatmentesen és egyszerűen be tudjuk állítani a fogasléces hajtómű jóvoltából. Igen meggyőzőnek mutatkozik a 310 mm méretű vágási magasságával a Hammer, a saját kategóriájában. Lehetőség nyílik arra, hpgy tömör fából furnért készítsen. Továbbá számos más célra is használhatja a saját belátása szerint.

Nehéz, gépöntvényből készült gépasztal, ami dönthető

A –5° és +45° között dönthető, szürkeöntvényből készült masszív gépasztal kibővíti a gép szolgáltatásainak a spektrumát. Sok-sok megmunkálási szituációban lehet hasznosítani az asztal dönthetősege miatt kiszélesedett szolgáltatások körét. A finoman beállítható végütköző biztosítja a pontos 90°-os pozíciót. A döntésnek a helyzete szögfoknyi pontosságal olvasható le a beállításra szolgáló skálán.

Párhuzamütköző, párhuzamvonalzó

Precízen vezeti a kör keresztmetszetű tengely a párhuzamütköző házát. A párhuzamvonalzót a fűrészlaptól jobbra-balra lehet alkalmazni. A vezető vonalzót döntött helyzetben is lehet használni. Az alumínium vezető vonalzó a párhuzamütköző öntvény házára van fölfogatva. A vágásirány mentén, hosszanti irányban a vezető vonalzót fokozat nélkül lehet állítani. Ez javítja a hosszú munkadarabok megvezetését. Keskeny munkdarabok megmunkálása esetén az alumínium vezető vonalzót a függőleges helyzetéből át lehet fordítani vízszintes helyzetbe. Ez a pozíció megkönnyíti a keskeny lécekkel történő munkát.

szögütköző, gérvonalzó

A szalagfűrészre a gérvonalzót opcióként, külön kellékként lehet megvásárolni. Az öntvényből készült gépasztalban olyan nút helyezkedik el, ami azonos a vágásnak az irányával. Ebbe az asztalnútba lehet belevezetni a gérvonalzót. A gérütköző, gérvonalzó –45° és +45° között fokozat nélkül állítható. Ideális a szalafűrészgépen történő gérvágáshoz és darabolásra.

Szalagvezető kerekek, tárcsák

Mind a kettő szalagvezető tárcsa öntvényből készül. A tárcsák között nagy a tengelytávolság. Ez biztosítja azt, hogy alkalmazni lehessen a hosszú szalagfűrészlapokat is. Ez azt az előnyt nyújtja, hogy a hosszú fűrészszalag elengedhetlenül szükséges a nyogodt, csendes futáshoz. Ráadásul a hosszú szalagfűrészlap megnöveli magának a szalagnak is az élettartamát. Tekintettel arra, hogy a fogaknak a száma, mennyisége is több.

A szalagfűrész vezető tárcsánain lévő bandázst, ha az elhasználódik, akkor azt egyszerűen ki tudja cserélni

A szalagvezető tárcsákon elhelyeztt gumibandázs védi a fűrészszalagot és a kihajtogatott, terpesztett fogakat. Idővel a bandázson bizonyos kopás fog jelentkezni. Ez az elhasználódás függ az eltelt üzemórák számától. Ha a gumi bandázs elkopott, akkor azt fel kell újítani. Szokványos esetben ezeket a szalagvezető tárcsákat le kellene venni, ki kellene szerelni a gépből. Majd ezután új réteggel kellene beborítani őket. A Hammer szalagfűrészeinél ez sokkalta egyszerűbb. A gumi bandázst akár Ön is egyszerűen és gyorsan ki tudja cserélni. Ez szintén egy további olyan előny , amiért érdemes a Hammer mellett döntenie!

Szalagfűrészlap cseréje

Egyszerűen, gyorsan és könnyen történik a a szalagfűrészlapnak a cseréje. Mindössze néhány fogás kell hozzá alkalmazni. A szalagnak a feszítettségét kijelző mutatja. Ez abban segít, hogy a kézikerék segítségével be tudja állítani a megfelelő nyomást, feszítettséget. Ez ismét egy további példa arra, hogy mennyire felhasználóbarát az Ön Hammer szalagfűrésze.

Erőteljes villanymotorok

Az teljesen mindegy, hogy az 1x 230 V vagy a 3x 400 V feszültégű Hammer szalagfűrész mellett dönt majd. - Az Ön gépét mi olyan osztrák gyártmányú speciális ATB villanymotorral fogjuk fölszerelni, amelyet kimondottan a szalagfűrészelésre fejlesztettek ki. A megbízható teljesítmény, a hajtómű különösen csendes járása, mind-mind érdemben járul hozzá a Hammer szalagfűrésznek a pontosságához.

Mobil a mozgatóberendezésnek köszönhetően

A HAMMER-mozgatóberendezés nagymértékben megkönnyíti Önnek a gép problémamentes elhelyezését. A ­mozgatóberendezés a gép alsó részére egyeszerűen felszerelhető továbbá kiegészítheti egy mozgatórúddal is.

A Hammer -biztonságos döntés, megbízhatóság sok-sok évre előre

Stabilitás, funkcionalitás és megbízhatóság Ausztriából - a Hammer faipari gépek a Felder "házából" származó csúcstermékek A Hammer 1997 óta gyárt kiváló minőségű, ám mégis elérhető árú famegmunkáló gépeket a kisebb műhelyek számára. A kimondottan ennek a vevőkörnek tervezett modelleket basic, winner és perform felszereltségi változatban gyártják, annak érdekében, hogy optimális áron kínálhassanak megoldást a különböző követelményekre, kihívásokra. A több évtized óta összegyűlt tapasztalat a gépgyártás terén, az osztrák mesteremberek kézügyessége, a szigorú minőségi szabványok és a bevált Felder rendszerű megoldások mind-mind kiemelkedő minőségű faipari gépeket garantálnak. Ezek a famegmunkáló gépek sok-sok éven át fognakmegelégedettséget nyújtani és legjobb minőségű munkát eredményezni a faiparos számára. A Hammernél a szenvedélyes famegmunkálótól kezdve, egészen az igényes faipari felhasználóig mindenki megtalálja a saját megbízható gépét, a precíz famegmunkáláshoz.

Felszereltség & Műszaki adatok

Elektromos kialakítás
001 3x 400 V motor S
003 1x 230 V motor Opció
004 Motorfrekvencia 50 Hz S
005 Motorfrekvencia 60 Hz Opció felár nélkül
007 Motor 2,0 LE (1,5 kW) S6/40 % S
28 További vészleállás Opció
 
Szalagfűrész
Vágásmagasság mm 310
Vágásszélesség mm 360
Tárcsa-Ø mm 380
200 Hosszú élettartamú (X-Life),kerámiabetétes Opció
Tárcsák sebessége ford./perc 1000
Forgácsolási sebesség m/min 1200
Szalagfűrészlap hossza mm 3556
Szalagfűrészlap szélessége mm '6-20
 
Szállítási, szerelési adatok
Munkamagasság mm-ben 840
Asztalméret mm 400 x 510
Asztaldöntés -5°–+45°
Gépmagasság mm 1750
Elszívócsatlakozás-Ø mm 1x 120
Súly kg-ban 150
 
Fontos tartozékok
Csiszolóegység (423-041) Opció
423-043 - Szögütköző, gérvonalzó, szögráccsal Opció
Mozgatóberendezés mozgatórúd nélkül (503-142) Opció
Mozgatórúd az 503-142 (500-149)-hez Opció
106 HS szalagfürészlap L= 3556 mm, B= 6 mm, ZT= 4,0 mm, S= 0,60 Opció
110 HS szalagfürészlap L= 3556 mm, B= 10 mm, ZT= 6,0 mm, S= 0,60 mm Opció
116 HS szalagfürészlap L= 3556 mm, B= 16 mm, ZT= 8,0 mm, S= 0,60 mm Opció
120 HS szalagfürészlap L= 3556 mm, B= 20 mm, ZT= 8,0 mm, S= 0,70 mm Opció
 
Szállítás
221 Konténer szállítás elökészítéshez FB Opció felár nélkül
 

Videó

Ezt a sokoldalú és kiváló minőségű szalagfűrészt akár közvetlenül is összehasonlíthatjuk hasonlókkal. A mi gépünk kiállja próbát.
Fedezze fel a gépnek a fontos műszaki részleteit. Tekintse át aprólékosan a technikai újdonságait. Ismerkedjék meg a fűrésznek sokrétűségével. Fedezze fel azt, hogy milyen sokoldalú módon lehet alkalmazni ezt a Hammer szalagfűrészt, a N3800 és a N4400 típust.

Mi lenne Tirollal a méhek nélkül? Hova tűnnének különleges természeti szépségeink a szorgos méhek nélkül?
A HAMMER gépet kedvelő ezermesterek számára a legújabb videó projektünk azt mutatja be, hogyan készíthetünk a serény méhecskéink részére bölcső alakú méhkaptárt. A méhlakásnak ez a formája megegyezik a lépnek a természetben honos alakjával. Szép és természetes otthont tudunk alkotni a dolgos méheink számára. br>Bauplan zur Bienenwiege:

Ingyenes katalógusok

Itt lapozgathatja online a katalógusokat pdf formátumban, vagy igényelheti azokat ingyenesen.

Katalog